Зареждане на Тонер касети

Зареждане на тонер касети:

Зареждане на тонер касети

  • Зареждане на всички модели тонер касети за марки принтери Brother, Canon, HP, Epson, Lexmark, Samsung, Xerox и др.
  • Зареждане със качествен тонер.
  • Пълнене точната доза или до-горе.
  • Отстраняване на повреди (подмяна на барабан, ролки, зъбни колела, ножове).
Хакване на принтери изискващи чип за тонер касетата:

В много от случаите пълненето на една тонер касета е струва толкова, колкото чипа на тонер касетата. Той брои колко копия остават на една тонер касета преди да спре да печати. Ако в чипа са заложени 1000 копия, след 1000 принтирания – принтера спира да работи независимо дали в касетата е останал още тонер (това се случва много често при печат в икономичен режим). След презареждането на касетата трябва да се смени и чипа със нов, за да започнете да използвате новозаредения тонер. Хакването на принтера премахва това обратно броене и можете да ползвате касетата докато изхарчите реално целия тонер в нея. И можете да я презареждате (най-често между 3-5 пъти), докато се износят частите в нея.

Хакване на принтери

  • Хакване на принтери марка: Samsung (серия ML, SCX, CLP, CLX, SL), Dell, Xerox

Предимства:

  • По-евтино зареждане на една тонер касета само с тонер (без необходимостта да се слага нов чип).
  • Печат  докато се изхарчи реалното количество тонер-в зависимост от наситеността някой касети дотигат до 3000 копия с едно презареждане.
Други проблеми с Принтера или Друга техника:

Други проблеми с Принтера или Друга техникаМожете да се свържете с нас на телефон 0888 769 550 или през Формата за контакт за всякакви други технически въпроси, които не сме се досетили да опишем. Или можете да ни посетите на място в нашият сервиз в гр.Бургас, жк. Славейков /до Билла/, бл.113, партер /отляво на вх.4/. Ако питането Ви е в нашата компетенция, ще Ви помогнем.

Доверете се на нашия доказан екип!

ХОРАТА ПОСЕЩАВАТ СЪЩО: